Newsletter 12/2013

Poštovane kolegice i kolege,

Kao što Vam je poznato, 11.04.2013. održana je izvanredna skupština HSPP-a na kojoj je jednoglasno usvojeno neprihvaćanje prijedloga Poslodavca za novi KU.
Tu je odluku idući dan izaslanstvo IO-a iznijelo na posljednjem mirenju čime su zakonski postavljeni temelji za štrajk tako da će daljnji tijek razvoja događaja ovisiti isključivo o spremnosti Uprave da popusti ili ustraje u svojim zahtjevima. Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su se osobno ili putem punomoći odazvali skupštini.

Kao što smo najavili na skupštini, ukoliko Uprava bude voljna popustiti po određenim stavkama, biti će pripremljena online anketa kako biste svojim glasovima mogli odlučiti koje bi od tih točaka i pod kojim uvjetima bile prihvatljive za nas. Ankete će vam biti isporučene e-mailom u dogledno vrijeme te Vas stoga molimo da redovito provjeravate svoju poštu kako bi se u što kraćem vremenu prikupio dovoljan broj glasova za legitimnu odluku.

Ovim putem željeli bismo Vas također podsjetiti da će u ponedjeljak, 15. travnja naš kolega kapetan Tomislav Šantak odraditi svoj posljednji let u CA i to na liniji OU471 iz CDG s planiranim slijetanjem na Pleso u 13:25. Za tu će priliku biti organizirano prigodno okupljanje, a o detaljima ćemo Vas naknadno izvijestiti.

S poštovanjem,

Vaš IO HSPP