Skupština HSPP-a, 1.2.2013.

Podijeli našu objavu prijateljima

Poštovane kolegice i kolege,

Kako u posljednje vrijeme informacije, provjerene i neprovjerene, stižu do nas na dnevnoj bazi vjerujemo da ćemo na skupštini imati niz zanimljivih i provokativnih tema.

Neke od njih su svakako osvrt na trenutnu situaciju unutar tvrtke što uključuje plan reorganiziranja i restrukturiranja, zatim novu sistematizaciju i valorizaciju radnih mjesta.

Vjerujemo da i plan promjena u floti pobuđuje pilotsku znatiželju i otvara prostor određenim pitanjima.

Svakako će biti spomena i o zajedničkom prosvjedu HSPP-a i SKOZ-a u sklopu ECA akcije “Walkout for safety” i rezultatima same akcije te medijskoj pozornosti koje je polučila.

Nadalje, i najvažnije u ovom trenutku pred sam početak pregovora za novi Kolektivni ugovor sigurno je i  utvrđivanje  pregovaračke pozicija HSPP-a (tzv. “platforme”), ali i pozicije drugih sindikata koji djeluju unutar Croatia Airlines.

Još jednom zahvaljujemo na vašoj podršci IO koju ste dosada iskazivali i molimo vas da potaknete rasprave na forumu HSPP-a, kako bi što kvalitetnije postigli koncenzus oko raznih pitanja koja se ovih dana neminovno nameću.

Molimo vas da na forumu HSPP-a ostavite sva vaša pitanja i sugestije – isto tako molimo vas da odvojite par minuta i ulogirate se na forum HSPP-a na našim novim stranicama. Ako još to niste do sada učinili ili ne znate kako, detaljne upute nalaze se u rubrici “VIJESTI” na prvoj stranici HSPP-a.

Vidimo se na skupštini,

Vaš IO HSPP

Podijeli našu objavu prijateljima
WebMasterHSPP
WebMasterHSPP
Članci: 19